Autó klíma gombátlanítás

Ózonágyú, az igazi gombátlanítás

A Legionella baktérium a légkondicionáló kondezvizében szaporodik el. Fertőzése atípusos tüdőgyulladáshoz vezethet.

Tünetei:
•    köhögés
•    magas láz
•    mellkasi fájdalom
•    influenzaszerű tünetek

Szélsőséges esetben halált is okozhat.

Nagy veszélyt jelentenek az Aspergillus gombák is, melyek nedves helyeken szívesen telepednek meg. A spórák belélegzésével a tüdőbe az orr- és arcüregbe fészkelhetik be magukat. Különösen veszélyesek gyermekekre, és allergiás emberekre.
De ne legyünk vészamadarak, és ne a legrosszabbra gondoljunk, mert létezik egy fegyverünk klímáink megtisztítására. Nem, nem a spray gombátlanítóra gondolunk! Így megvédhetjük magunkat a fertőzésektől, mert az Ön klímájában is ott lehet, és a berendezés használatával, esélyt sem adhatunk egészségünk nemtörődömségére..

A neve: Ózonágyú

Az ózont a legerősebb oxidáló- és fertőtlenítő anyagok között tartják számon. Hatékony a gombák, vírusok, baktériumok elleni harcban. Magyarországon is egyre elterjedtebb a használata, mert ezzel valóban megtisztíthatjuk klímánkat.
Háromezerszer hatékonyabb, mint a klór. Nem tartalmaz mesterséges anyagot, a levegőben gyorsan lebomlik. Igazán nagy hatékonyságot - az elterjedtebb olcsó készülékekkel szemben - a nagyteljesítményű ózonágyú biztosít, mellyel kollégáink a berendezések fertőtlenítését végzik.

Hívjon, gombátlanítson! Rendelje meg most klímájának fertőtlenítését. Törödjön egészségével.

Autóklíma gombátlanítás, világújdonság!

Autóklíma gombátlanításban rendkívül hatékony eljárás, már elérhető cégünk szolgáltatásai között is.
Az autóklíma gombátlanítás ára Ózonágyuval: 4-6000 Ft. között van.

Nagyon hatékony erős szennyeződéseknél, melyet évek óta, bevált technológiaként alkalmazunk az autóklíma gombátlanításra.
A klímagombátlanítás ára: 2000.- Ft (bruttó)
 
 
 
 


A fenti képeken látható megoldás, maximum megelőzésre, fertőtlenítésre használható. Autóklíma gombásodás esetén NEM HATÉKONY.
Az eljárás ára: 2000.- Ft (bruttó)
Gondja van az autóklímával? Ünnepnap, vagy hétvége van?
Kérem telefonáljon, és kérésére hétvégén, és ünnepnap is állunk rendelkezésére!